Merken

Atlas Copco

Atlas Copco biedt industriële producten en oplossingen, waarmee productieprocessen zo duurzaam en efficiënt als mogelijk worden ingericht. Het grote productaanbod bestaat o.a. uit compressoren, gas- en persluchtdrogers, stikstofgeneratoren, zuurstofgeneratoren, vacuümpompen, assemblagesystemen, bouw- en sloopgereedschappen, stroomaggregaten, lichtmasten, drainagepompen en verlichtingsmateriaal.

AIRnet

AIRnet is dé specialist in aluminium en RVS leidingwerksystemen. Omdat deze leidingsystemen onderhoudsvrij zijn, er geen roestvorming in het leidingwerk ontstaat en ze eenvoudig uit te breiden zijn, maakt dat ze uniek in de markt. Bovendien geeft de producent 10 jaar garantie! AIRnet leidingwerksystemen zijn geschikt voor perslucht, gassen en vacuüm. AIRnet: Snel, eenvoudig en betrouwbaar.

Samoa

Samoa is in 1958 opgericht. Samoa staat bekend om haar jarenlange ervaring en heldere visie. Samoa is in Europa koploper wanneer het aankomt op innovatie en ontwikkeling in artikelen voor de automotive branche.

Eurolube

Eurolube is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, en distributie van milieuvriendelijke producten in de automotive branche. Eurolube werkt nauw samen met partners in meer dan 40 landen en is daarom een toonaangevend bedrijf in deze sector.

Norfi

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Norfi zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, en distributie van filtratiesystemen met betrekking tot uitlaatgassen, stof en rook. Door zich te verplaatsen in de schoenen van de klant weet Norfi als geen ander wat de markt zoekt en hoe ze deze kunnen bedienen.

Nederman

Nederman is in 1944 opgericht en heeft als missie om mens, planeet en producten te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Nederman is gespecialiseerd in de afzuiging van onder andere lasrook- en uitlaatgassen.

GL-Technics

GL-Technics is opgericht in 1991 en was oorspronkelijk een lasbedrijf en plaatwerkerij. Door de vraag van veel van haar klanten, ging het bedrijf zich steeds meer ontwikkelen als een toeleverancier voor plaatwerk in de automotive branche en na een aantal jaren ontwikkelden ze een apparaat voor remonderhoud. Omdat de vraag naar speciale producten in de automotive branche zeer groot was en is, besloot men zich hierop toe te leggen. Het gevolg is een breed scala aan hoogwaardige producten zoals: remontluchters, bandenliften, apparaten voor het verwisselen van versnellingsbakolie (ook automaten), AdBlue-, diesel- en olievulstations etc.

Schneider

Schneider Airsystems is een sterk merk dat alles op het gebied van perslucht bestrijkt. Van verkoop tot oplevering en service. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reutlingen. Het merk Schneider Airsystems wordt uitsluitend verkocht via gespecialiseerde retailers. De kernmarkten zijn Duitsland en de aangrenzende Europese landen. Met haar hoogwaardige producten en bijpassende diensten ontwikkelt Schneider Airsystems op maat gemaakte oplossingen voor professionele gebruikers op het gebied van MKB bedrijven en automotive. Schneider Compressed Air GmbH maakt sinds 01.08.2016 deel uit van de Atlas Copco Group.

Femco

Femco ® Draintechnology is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige olie aftappluggen en complete olie aftapsystemen. Femco olie aftappluggen worden wereldwijd gebruikt om olie te verversen. Door het innovatieve ontwerp kunnen de gebruikers van deze olie aftappluggen op een efficiënte, veilige en duurzame wijze de olie uit machines, voertuigen en hydraulische systemen verversen.

DiBo Cleaning Systems

DiBo ontwikkelt en produceert reinigingsmachines en -systemen die hun werk perfect doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen. Oerdegelijke kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Praktische en zuinige machines, gebouwd met de meest innovatieve technologieën.Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 3483

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Zuigercompressor CPM L 310-10-20 WX
  Zuigercompressor CPM L 310-10-20 WX
  € 1.243,88 € 1.028,00
 2. Zuigercompressor (set) SYM 150-KNG-RB-DLS
  Zuigercompressor (set) SYM 150-KNG-RB-DLS
  € 1.184,59 € 979,00
 3. Zuigercompressor (set) SYM 150 SNG-RB
  Zuigercompressor (set) SYM 150 SNG-RB
  € 1.092,63 € 903,00
 4. Zuigercompressor (set) SYM 150 AP-RB-DLS
  Zuigercompressor (set) SYM 150 AP-RB-DLS
  € 909,92 € 752,00
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 3483

per pagina
Aflopend sorteren