Onze merken

Samoa

Samoa is in 1958 opgericht. Samoa staat bekend om haar jarenlange ervaring en heldere visie. Samoa is in Europa koploper wanneer het aankomt op innovatie en ontwikkeling in artikelen voor de automotive branche.

AIRnet

AIRnet is dé specialist in de ontwikkeling, fabricage en distributie van duurzame leidingsystemen. Met een AIRnet leidingsysteem blijven uw energiekosten laag door een superieure afdichting en minimale wrijving door een ergonomisch ontwerp.

Atlas Copco

Atlas Copco is opgericht in 1873 en is operationeel in 180 landen. Hierdoor is Atlas Copco een toonaangevende leverancier van duurzame en innovatieve producten zoals: compressoren, elektrische gereedschappen en montagesystemen.

Norfi

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Norfi zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, en distributie van filtratiesystemen met betrekking tot uitlaatgassen, stof en rook. Door zich te verplaatsen in de schoenen van de klant weet Norfi als geen ander wat de markt zoekt en hoe ze deze kunnen bedienen.

Nederman

Nederman is in 1944 opgericht en heeft als missie om mens, planeet en producten te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Nederman is gespecialiseerd in de afzuiging van onder andere lasrook- en uitlaatgassen.

Eurolube

Eurolube is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, en distributie van milieuvriendelijke producten in de automotive branche. Eurolube werkt nauw samen met partners in meer dan 40 landen en is daarom een toonaangevend bedrijf in deze sector.

GL-Technics

GL-Technics is opgericht in 1991 en was oorspronkelijk een lasbedrijf en plaatwerkerij. Door de vraag van veel van haar klanten, ging het bedrijf zich steeds meer ontwikkelen als een toeleverancier voor plaatwerk in de automotive branche en na een aantal jaren ontwikkelden ze een apparaat voor remonderhoud. Omdat de vraag naar speciale producten in de automotive branche zeer groot was en is, besloot men zich hierop toe te leggen. Het gevolg is een breed scala aan hoogwaardige producten zoals: remontluchters, bandenliften, apparaten voor het verwisselen van versnellingsbakolie (ook automaten), AdBlue-, diesel- en olievulstations etc.