Onze merken

Samoa

Samoa is in 1958 opgericht. Samoa staat bekend om hun jaren ervaring en hun duidelijke visie. Daarnaast is Samoa de voorloper in Europa wanneer het aankomt op innovatie en door constant te zoeken naar nieuwe manieren blijven zij ook de voorloper.

AIRnet

AIRnet is dé specialist van duurzame leidingssystemen, dit komt omdat de systemen speciaal voor duurzaamheid zijn ontworpen. Met AIRnet blijven uw energie kosten laag door een superieure afdichting ter voorkoming van lekkage en om wrijving tot een minumun te beperken.

Atlas Copco

Atlas Copco is al in 1873 opgericht en heeft een bereik van 180 landen. Hierdoor is Atlas Copco een toonaangevende leverancier van duurzame productiviteitsoplossingen. Atlas Copco levert onder andere innovatie compressoren, elektrische gereedschappen en montage systemen. 

Norfi

Met bijna 40 jaar ervaring heeft Norfi zich gespecialiseerd in het speciaal ontwerpen en maken van filtratiesystemen met betrekking tot uitlaatgassen, stof en rook. Door zichzelf te verplaatsen in de schoenen van de klant weet Norfi wat de markt zoekt en hoe zij de klanten het beste kunnen helpen.

Nederman

Nederman is in 1944 opgericht en heeft als missie om mens, planeet en producten te beschermen van schadelijke effecten van industriële processen. Nederman is gespecialiseerd in de afzuiging van onder andere lasrook en uitlaatgassen om de mens als het product te beschermen.

Eurolube

Eurolube is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken, distributeren en ondersteunen van mileuvriendelijke producten die helpen met het behandelen van smeermiddelen en vloeistoffen. Eurolube werkt samen met partners in meer dan 40 landen en is elke dag bezig om deze partners zo goed mogelijk te helpen.